Slapend Geld Verdienen? Verdien Geld Als Proefpersoon!

Is het ook jouw droom om slapend rijk te worden? Dan kun je snel geld verdienen als proefpersoon. Er zijn soms letterlijk onderzoeken waarin je alleen maar hoeft te slapen, terwijl er van alles gemeten wordt! In elk geval is het vaak een leuke en snelle manier om geld te verdienen.

Je hoeft er namelijk niet veel voor te doen om geld te verdienen als proefpersoon. Hoe het werkt, leg ik je uit in dit artikel.

Slapen geld verdienen? Verdien geld als proefpersoon.

Geld verdienen als proefpersoon in het kort

Veel mensen denken bij geld verdienen als proefpersoon of testpersoon vooral aan testen met geneesmiddelen. Dat is lang niet altijd zo. Zelf ben ik ook eens proefpersoon geweest. Ik zat in een geïsoleerde ruimte en was aangesloten aan allerlei meetapparatuur. Op een beeldscherm verschenen vooral rode pijlen. Een enkele keer verscheen er een groene pijl. Als het een groene pijl was, dan moest ik de linker- of rechterknop indrukken, afhankelijk van de pijl. Als het een rode pijl was, moest ik niets doen. In de tussentijd werden mijn EEG, hartslag en ademhaling gemeten. Vrij simpel, nauwelijks ongemak en risicoloos. Ik werd dus niet rijk van geld verdienen als proefpersoon. Ik hielp wel een student met afstuderen.

Als je meer risico loopt of als het ongemak groter is, zul je natuurlijk meer geld verdienen als proefpersoon. Daarom zul je meer geld verdienen als proefpersoon bij onderzoek naar geneesmiddelen dan bij een vragenlijst invullen voor een student psychologie. Bij het testen van medicijnen wordt onderzoek gedaan naar de werking en de bijwerking van nieuwe geneesmiddelen. Deze geneesmiddelen zijn dus nog niet toegelaten op de markt. Het is dus wel iets om goed over na te denken als je denkt aan geld verdienen als proefpersoon! Al is het binnen dit soort onderzoek wel zo dat je vooral wordt beloond voor de ongemakken. Een goedbetaald onderzoek wil niet zeggen dat je extra risico loopt!

Hoe veel je verdient, verschilt enorm. Als je moet worden opgenomen, zul je meer geld verdienen als proefpersoon dan bij simpele onderzoeken. De vergoeding ligt veelal tussen de €100 en €200 per dag. Hoe langer je dus wordt opgenomen, des te meer je verdient. Bovendien worden reiskosten vergoed à €0,19 per kilometer.

Het gaat om dubbelblind onderzoek. Proefpersonen worden dan door middel van toeval verdeeld in groepen. De eerste groep krijgt het nieuwe geneesmiddel, de tweede groep een placebo en de derde groep een vergelijkbaar bestaand middel. Het komt ook voor dat er slechts twee groepen zijn.

Als proefpersoon weet je niet in welke groep je zit. Degene die de medicijnen uitdeelt, weet dat ook niet en kan dus ook geen (onbewuste) hints afgeven wie wat krijgt. Als je dus geluk hebt, krijg je het placebo. Dan word je niet ziek. Of je wordt niet ziek, omdat er geen bijwerkingen zijn. Dan is het makkelijk geld verdienen als proefpersoon.

Hoe veilig is dat testen van medicijnen voor geld eigenlijk?

Het is helaas niet mogelijk om hier een eenduidig antwoord op te geven. Er is altijd een zeker risico als je meedoet aan zo’n onderzoek. Ze zijn wel aan strikte wetten en regels onderworpen. De Medisch Ethische Toetsingscommissie bestaat onder meer uit artsen, verpleegkundigen en juristen. Deze commissie moet eerst haar goedkeuring geven. Voor de rest zijn de Nederlandse wetten en internationale verdragen en protocollen van toepassing.

De onderzoekers (artsen, verpleegkundigen) kennen het medicijn door en door. Zij zijn op de hoogte van de mogelijke bijwerkingen. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat je een bijwerking ervaart die niet van tevoren was ingeschat. Als je ziek wordt, of er gaat iets niet goed, dan stopt het onderzoek meteen. Bovendien mag je zelf op elk moment stoppen met een onderzoek. Natuurlijk krijg je dan niet de volledige vergoeding, maar stoppen kan altijd. Dat is in elk geval een geruststellende gedachte.

Wat voor medicijnen worden er onderzocht?

Er worden verschillende soorten medicijnen onderzocht voor diverse aandoeningen. Denk aan diabetes, hart- en vaatziekten, eilepsie, neuropathische pijn, Duchenne etc.

Als je aan de voorwaarden voldoet, kun je zelf kiezen aan welk onderzoek je mee wilt doen. Bijvoorbeeld een onderzoek naar een medicijn voor een ziekte waaraan een dierbare lijdt of heeft geleden. Naast het geld dat je ermee verdient, doe je zo ook iets extra’s dat misschien nog wel veel waardevoller is.

Ik wil snel geld verdienen als proefpersoon! Wat nu?

Je hebt de risico’s afgewogen en je wilt graag geld verdienen als proefpersoon. Dan kun je kijken op een website als PRA Health Sciences of er iets van je gading is. Soms zoeken ze gezonde mensen in een bepaalde leeftijdsgroep. Andere keren zoeken ze mensen die een bepaalde ziekte hebben.

Je kunt je alvast aanmelden en wachten tot er een geschikt onderzoek verschijnt. Je kunt ook direct reageren op een onderzoek waar je voor in aanmerking komt, dan kun je sneller aan de slag met geld verdienen als proefpersoon.

Allereerst word je medisch gekeurd, bloed, urine, hart etc. Vervolgens onderteken je een verklaring dat je uit vrije wil deelneemt en dat je akkoord gaat met de voorwaarden van het onderzoek. Daarna kun je beginnen met geld verdienen als proefpersoon als zich een geschikt onderzoek voor jou aandient.

De meeste onderzoeken zijn meerdaags. Dat houdt in dat je als proefpersoon of testpersoon ter plekke overnacht. Vanzelfsprekend word je in de gaten gehouden. Op vaste tijden zijn er medische tests, zoals bloed prikken. Voor de rest heb je veel vrije tijd. Natuurlijk heeft een onderzoek meer dan een proefpersoon nodig. Je zult dus met anderen, die geld verdienen als proefpersoon, in het centrum verblijven.

Er zijn een aantal eisen, zoals:

  • Je bent 18 jaar of ouder.
  • Je hebt een goede gezondheid (of precies die ziekte die wordt gevraagd).
  • Je hebt recentelijk geen verslavende middelen of medicijnen gebruikt.
  • Je hebt de afgelopen 2 maanden niet aan een medisch onderzoek deelgenomen.
  • Je mag maximaal 4 maal per jaar meedoen aan een dergelijk onderzoek.

Samenvatting

Met geld verdienen als proefpersoon kan jouw hulp kan levens redden en je krijgt er nog voor betaald ook! Dus als het iets voor je is, ga ermee aan de slag en word betaald om helpen!

Financieel gezien is het belangrijkste nadeel, dat je maar maximaal aan 4 onderzoeken per jaar mag deelnemen om geld te verdienen als proefpersoon. Stel dat elk onderzoek jou €1500 oplevert. Je verdient dan €6000 in een jaar, ofwel €500 per maand. Daar kun je waarschijnlijk niet van leven. Het is vooral een nobel streven om mensen te willen helpen. Als het echter gaat om geld verdienen, kun je waarschijnlijk beter iets anders (erbij) doen dan alleen maar geld verdienen als proefpersoon.

Verdien minimaal €2950 per maand

Ontdek:

  • Hoe je dagelijks ongeveer 100 Euro verdient met maar een paar uur werk
  • Hoe je zelfs op vakantie duizenden Euro’s kunt verdienen
  • Hoe je met meer geld terug kunt komen van vakantie dan dat je er naar toe bent gegaan
  • Hoe je complete vrijheid krijgt met alleen je laptop en een internetverbinding

Stappenplan om minimaal €2950 per maand te verdienen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *