Geld Verdienen Door Goud Te Kopen

Goud is het oudste meest waardevaste betaalmiddel dat er nog is. Het wordt overal gewaardeerd, omdat het waardevol en zeldzaam is. De aandelenmarkt maakt soms gekke sprongen, maar de goudprijs beweegt veel langzamer.

Je kunt geld verdienen met het kopen van goud, als je weet wat je doet. In dit artikel geef ik je 6 tips, 1 waarschuwing en 1 supertip.
Geld Verdienen Met Het Kopen En Verkopen Van Gouden Munten

Tips Om Geld Te Verdienen Door Te Handelen In Goud

  • Heb goed door waardoor de goudprijs verandert. Als het goed gaat met de economie, dan gaat de goudprijs normaal omlaag. Als het slecht gaat met de economie, dan stijgen normaal de goudprijzen. Beleggers neigen naar de blijvende waarde van goud als de financiële toekomst onzeker is.
  • Bestudeer de geschiedenis van de goudprijzen. In 1999, koste een ounce ongeveer $250. In 2008, was dat $1000 per ounce! Zulke hoogte- en dieptepunten zijn er in de geschiedenis vaker geweest. De goudprijzen veranderen niet veel binnen een dag, maar stijgen of dalen geleidelijk.
  • Koop bij een lage prijs en verkoop bij een hoge prijs. Dat lijkt voor de hand te liggen, maar als het zo gemakkelijk was, dan zou iedereen het doen. Als je goud koopt, doe dat dan op een moment dat niemand goud wil kopen. Koop niet als iedereen goudkoorts heeft.
  • Verzamel goud dat niemand wil. Meestal worden er gouden munten van een hoge kwaliteit verhandeld. Bij gouden munten stijgt de prijs drastisch als het om gave en zeldzame exemplaren gaat. Er zijn veel meer gouden munten, goudbaren en “sloopgoud” dat niet in goede conditie verkeert of niet zeldzaam is. Je kunt deze vaker voor een gunstige prijs in het groot inkopen bij goudhandelaren. Zij willen er vanaf, omdat de meeste klanten interesse hebben in de gouden munten van hoge kwaliteit. Als de goudprijs hoog is, kun je dit niet-perfecte goud ook gewoon prima verkopen.
  • Houd het goud bij je. Investeren in goud is een oefening in geduld. Verzamel goud als het goed gaat met de economie en het goud goedkoop is. Wacht tot de economie instort. Uiteindelijk gebeurt dat altijd. Als de goudprijs stijgt, haal je jouw goud onder het stof vandaan en verkoop je met winst.
  • Koop in tegen groothandelsprijzen, maar verkoop tegen detailhandelsprijzen. Als je goud verzamelt, let dan op mogelijkheden om in het groot in te kopen en kosten te besparen. Veel goudverkopers maken een leuke prijs of versturen gratis als je groot inkoopt. Als je verkoopt, verkoop het dan aan particulieren. Een goudhandelaar verwacht groothandelsprijzen van jou, maar een particulier betaalt detailhandelsprijzen. Verkoop je goud op internetveilingen, muntenbeurzen of aan een andere belegger die minder slim is dan jij.

Waarschuwing Bij Het Handelen In Goud

Er zijn veel onbetrouwbare goudhandelaren die misbruik willen maken van mensen die goud willen kopen. Doe alleen zaken met betrouwbare goudhandelaren. Doe je huiswerk, doe onderzoek, praat met mensen. Als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dan meestal ook. Het loont om te shoppen.

Supertip: Verdien minimaal €2950 per maand

Ontdek:

  • Hoe je dagelijks ongeveer 100 Euro verdient met maar een paar uur werk
  • Hoe je zelfs op vakantie duizenden Euro’s kunt verdienen
  • Hoe je met meer geld terug kunt komen van vakantie dan dat je er naar toe bent gegaan
  • Hoe je complete vrijheid krijgt met alleen je laptop en een internetverbinding

Stappenplan om minimaal €2950 per maand te verdienen

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *