Geld Verdienen Door De Lotto Te Winnen

Geld verdienen door mee te spelen in de lotto, is iets dat degelijks wereldwijd miljoenen mensen bezighoudt. Er worden de meest fantastische systemen, strategieën en trucs bedacht om de winkansen te verhogen of te garanderen. Bestaat er echt een manier om je winkansen te vergroten? Absoluut. In dit artikel vertel ik je 4 manieren, geef ik je een loterijvergelijker en sluit ik af met een bonustip.

Geld Verdienen In De Lotto

De Lotto Winnen Met Het Systeem Van De Gereduceerde Getallen

Dit systeem om de lotto te winnen, gaat ervanuit dat elk getal te herleiden is tot een gereduceerd getal.

Stel we nemen deze reeks: 4-9-17-20-28-34.

Het eerste getal blijft wat het is, dus 4.

Het tweede getal wordt 9-4=5.

Het derde getal wordt 17-9=8.

Het vierde getal wordt 20-17=3.

Het vijfde getal wordt 28-20=4.

Het zesde getal wordt 34-28=6.

De gereduceerde reeks wordt dan 5-8-3-4-6.

Met deze gereduceerde reeks, kun je de oorspronkelijke reeks weer herstellen.  Het blijkt dat in bijna 60% de gereduceerde getallen, getallen zijn van 6 of lager. In 30% van de gevallen is het 3 of lager en in 15% van de gevallen is het gereduceerde getal 1!

Je kiest dus een aantal gereduceerde getallen en herleidt die naar oorspronkelijke getallen en daarmee kun je inzetten.

De Lotto Winnen door De Winnende Getallen Van De Afgelopen Jaren Te Analyseren

Westlotto bijvoorbeeld heeft op zijn site allerlei statistieken staan. Bijvorbeeld hoe vaak elk getal de afgelopen jaren is gevallen, of hoe lang dat het geleden is dat een bepaald getal is gevallen. Je kunt hier verschillende dingen mee doen. Je kunt dan wellicht gaan inzetten op de getallen, die het langst geleden zijn gevallen. Want die “moeten” nu toch aan de beurt zijn. Of je kiest de getallen die de afgelopen jaren het vaakst zijn gevallen. Want die hebben de grootste kans. Of die het vaakst zijn gevallen de afgelopen jaren EN het langst niet zijn gevallen nu. Noem maar op.

De Lotto Winnen Door Meer Loten Te Kopen

Een veel eenvoudigere manier om je winkansen te vergroten, is door meer loten te kopen. Als je met 1 lot een kans hebt van 1 op 139.838.160 hebt om 6 cijfers en het supergetal goed te hebben (bron: Westlotto Duitsland), dan heb je met 2 loten een kans van 1 op 69.919.080, oftewel je kans is verdubbeld! Koop je 3 loten, dan verdrievoudigt je kans, etc. Het verschil in kans is het grootst tussen de aankoop van 1 lot en de aankoop van 2 loten. Daarna neemt je toegenomen kans per gespeelde Euro snel af.

De Lotto Winnen Door Groepsspelen

Een uitbreiding van het systeem van meer loten kopen, is door in een groep te spelen. Je koopt dan met een groep vrienden, bekenden, collega’s samen een grotere hoeveelheid loten, dan wat je in je eentje zou kopen. Je moet de prijzen dan wel delen, maar daar staat tegenover dat de kans dat een prijs op 1 lot uit 100 valt, groter is dan de kans dat een prijs op jouw enkele lot zou vallen.

Samenvatting

Er zijn verschillende manieren om je kans op winst in de lotto te vergroten. Zoals je waarschijnlijk wel is opgevallen, wordt de kans om geld te verdienen in de lotto wel groter, maar ook met 100 loten, is de kans op winst nog steeds maar 1 op 1.398.381 oftewel heel erg laag. Alle lottosystemen om speciale veelvoorkomende nummers te kiezen, of om de getallen van de afgelopen jaren te analyseren, gaan aan 1 belangrijk punt voorbij: het trekken van de balletjes gaat volgens toeval. Op korte termijn, kunnen daar patronen in zitten, maar op lange termijn niet. Met andere woorden, je weet pas achteraf of deze trekking een (vergezocht) patroon had in de getallen. Bovendien worden de balletjes en de machine ook wel eens vervangen om te voorkomen dat er echt patronen in te herkennen zijn.

Ik heb je een bonustip beloofd en die komt er nu aan.

Bonustip: Verdien minimaal €2950 per maand

Ontdek:

  • Hoe je dagelijks ongeveer 100 Euro verdient met maar een paar uur werk
  • Hoe je zelfs op vakantie duizenden Euro’s kunt verdienen
  • Hoe je met meer geld terug kunt komen van vakantie dan dat je er naar toe bent gegaan
  • Hoe je complete vrijheid krijgt met alleen je laptop en een internetverbinding

Stappenplan om minimaal €2950 per maand te verdienen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Salvatore Vuono at FreeDigitalPhotos.net

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *